Pengalaman ada cyst ketika hamil

Saya hamil 5 minggu 1 hari...td saya pergi scan n untuk pengesahan hamil la...dah ada kantung tapi doc bagitahu yang saya ada cyst 3cm macam tu...ada sape2 yang berpegalaman boleh bagitahu macam mane ye..sebab asyik duk main dalam fikiran je nie...risau

1 Trả lời

sy pun mula2 scan ms 8w ade cyst jgk kat bhgn bwh..mula2 risau gak..tp aritu ms scan 17w dgn pakar..xnmpk pulak cyst tu..doc ckp mungkin baby dh bsr..cyst tu pun mengecut jd kecil..nti doc pakar akn repeat scan bulan 1 nti..hrp2 dh xde trus cyst tu..aamin..sis pun jgn risau sgt ok..dgr nsht doc nti.

4y trước

terima kasih