Pregnant selepas gugur

Saya gugur bulan 4 2019 masa 8 mggu. Then alhamdulillah. Test upt 3 hari lepas +ve baru 5 mggu. Cuma ada rasa takot nak jalani hari hari.. takot terjadi lagi mcm sblm ni.. Siapa pernah rasa mcm ni? Update 7oct2019 : Tq semua bg support. Alhamdulillah skrg dh nk masuk 17 weeks. Pernah warded seminggu masa minggu ke 10. Bleeding sbb pregnant twin ? Update 23/3/2020 Alhamdulillah. Pos ni naik semula..sy dh selamat bersalin secara czer 17/2. Sbb baby songsang dan melintang. Dan lahir 35w4d sbb leaking. Berat baby 2.48kg dan 2.06kg. n baby boy ?. Terima kasih atas doa semua. Sepatotnya Edd march 2020 ?

24 Các câu trả lời

alhamdulillah.. tahniah sis.. btw, dh b'salin ke?

5y trước

wow.. tahniah sis.. tarikh lahir share ngan sy tu.. 17feb..best,best

Tahniah..semoga sihat2

Tahniah dapat twin

Tahniah.🥰