craving nak makan manis

saya gdm on ubat 34w, teringin betul nak makan cake 😅#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

boleh makan puan.. ckup skdar merasa.. lpastu kna minum bnyk air putih.. tips sy kna gdm 2 kali.. tiap kali nk makan manis, kna minum bnyk air & bnykkan pgerakkan spya gula xnaik.. org yg kna gdm smasa mngndung, insulin dlm bdan xdpt bfungsi dgn baik.. so cara lain kna bakar balik gula tu dgn senaman/pegerakkan yg kerap..

Blh mkn sikit. Tp jgn over sgt.. Sekadar utk menjamah blh😄.. Dokter sy yg ckp