Ubat keputihan

Saya gatal pada missV dlm 2,3 hari ni,, hari ni paling kuat gatal sampai merah2.. Nk kencing jadi sakit. Tak tahan gatal sampai luka2.. Kena air sikit je fuhh MMG pedihhh.. Jadi Dr bagi ubat ni UTK masuk ke dalam Miss v..pastu ubat sapu , antibiotik n ubat tahan gatal2. Ada ke IBU2 guna fluomizin vaginal ni ? Pertama kali pakai ni. Apa kesan lepas pakai ni

Ubat keputihan
7 Các câu trả lời

klinik ad beri ubat ni dgn satu lagi ubat masuk. Lupa nama dia. Pakai tapi tak jalan, kejap je hilang lps tu dtg balik. Then dr beri candid v1. Sehari shj terus hilang.

Sis abik garam 3 sudu besar n asam Jawa 2 sudu besar redam dalam air panas dlm 10 minit lepas campur bgi suamkan air to basuh cuci bahagian intim insyallah hilang ..

Makan yogurt asli sis, saya dulu gatal jugak tp tkdelah lama sgt gatal tu, tp lepas kerap makan yogurt asli makin better

Di samping tu bole consume prenatal probiotic n plain yogurt asli stp hari.

dah ok ke sis gatal2 miss v awak? saya dh setahun hadap gatal2 ni seksa sgt2

12mo trước

Alhamdulillah..dah tahan .hbis je ubat tu tahan dah gatal..

mg puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya amiin

1y trước

aamin,terima kasih

Cubaa sis buat rendaman air garam