Scan 8weeks 6days

Saya first time scan harini.. First pregnancy.. So nak tengok keadaan janin.. Dr scan 7weeks 4 days.. Normal ke eh? Saiz kecik dr my lmp.. Kalau ikut klinik due date 7.7.2024..td lepas scan 16.7.2024..siapa ada pengalaman nak share? Okey ke tu eh? Adakah sbb sy evening sickness asyik muntah tak lalu sgt nak makan saiz jadi kecik? #bantusharing #advicepls

2 Các câu trả lời

haritu doc inform normal kalau dari LMP dua tiga hari beza tu, kecuali period before this tak teratur. nak tepat, buat TVS scan dari bawah tu, dari tarikh lari jauh, dapat tepat tepat 😌 alhamdulillah walaupun nervous haha

7mo trước

betul, time saya warded, doc buat ultrasound jadi 8 weeks je, buat TVS terus nampak 9 weeks dari LMP, beza sehari dua gitu je, sama sama, semoga dipermudahkan 🤲🏻

normal sis, mungkin persenyawaan tu lambat sikit

7mo trước

Ohh.. Tq sis...