Boleh ka buat pregnancy check up dkt swasta tapi beranak dekat kerajaan?

Saya first time pregnant, tak tahu nak buat pregnancy check up dkt mana.#firstmom

3 Các câu trả lời

Boleh awak. Yang penting buku pink awak tu lengkap. Cari maternity clinic atau health woman clinic. Satu lagi tips, klinik swasta yang offer pakej antenatal ni buku pink nya lengkap. Oh ya, nak buka buku pink kat hospital swasta tapi bersalin kerajaan pun boleh.

Tak silap saya, kalau nak bersalin dkt hosp kerajaan, diorang nak buku pink dr kk.

3mo trước

PAC hospital kerajaan

Boleh