Apakah makanan yang patut di ambil semasa awal awal kandungan? Adakah betul jika kita selalu lapar di sebabkan hamil?

Saya first time pregnant setelah hampir 3 tahun berkahwin, jadi banyak saya ingin tahu tentang kehamilan.

1 Trả lời

boleh mkn jek mcm biasa, tapi lebihkan air kosong, syur & buah2..jadikan buah tu snek kita klu lapa & nak mngunyah.. normal sis klu mngandung tu kita kerap lapar, sbb bby byk amek khasiat dri kita utk tumbesaran yg baik dlm perut tu.. 😘 tahniah yaa prgnnt stelah lama penantian..