Tidak Makan ikan

Saya first pregnant, kandungn 16 week. Dari awal trimester smpi krng slera Makan ikan xda, nmpk ikan sja Naik muall, langsung x Xingin mkn semua jnis ikan selama pregnant.. risau kesan seperti kurang zat2 yg dperlukn semasa mngandung Ni.. perlu ka Sy paksa mkan atau biarkn ja... #perna_paksa_tapi_munta..

3 Các câu trả lời

takpe je sis kalau tak makan ikan langsung. selagi protein lain macam ayam, daging, telur boleh makan tak jadi masalah 😊 yang penting makan kena balance, ada sayur, protein, carb dan buah

3mo trước

tQ.. Suda brusha dgn ikan2 ni..tpi tekak tak boleh bwa bincang😅