Kedudukan ketika tidur

Saya first mom, usia kandungan dah masuk 26 w. Mula rasa tak selesa nak tidur. Kejap pusing kiri, kejap kanan, kejap melentang je. Saya sendiri tak tahu nak tidur arah mana yang okay. Boleh mommy2 suggest atau share pengalaman tak? Tq..😘

2 Các câu trả lời

dapatkan yang pregnancy pillow. it helped me alot. kalau Ada tempat Dan husband don't mind, bila Yang ITU besar G shape . make sure filling is more compact....

Kalau sy bantal kepala tinggi lepastu letak bantal atas kaki dah cukup selesa. Sy lebih slesa tidur sebelah kiri. Cari keselesaan mama yaa.