Supplement ibu mengandung

Hi saya first mom btw saya tak reti nak telan ubat ada tak any suggestions untuk supplement ibu mengandung

1 Trả lời

awl kehamilan folic acid saja dulu, mkn sebiji sehari...pil dia kecik je warna kuning. smpai buka buku kk, check darah. klu dpt ubt, mkn sebiji sehari..pil sedang2 warna merah. boleh add on minum susu utk topap kalsium bdn..tp jarak 4 jam lepas mkn ubt merah tu. smpai bsalin supplement tk penting, pemakanan kena jaga. real food, kurangkan manis2, junk food.

8mo trước

baiklah terima kasih