Keluar Lendir Likat

Hi saya first mom, baru 29 weeks. Nak tanya kalau keluar lendir seperti putih telur ayam atau seperti hingus yang jernih tu apa maksud dia ye? Sakit contraction tak ada. Turun darah pun tak ada. #SeriusTanya

2 Các câu trả lời

Hi, saya pun 29 mggu jdi mcm awak jgk. skrg kluar lg ka lendir tu?? awak ada sakit dkt bhagian pinggang dgn kemaluan tak bila berjln? lpstu ada rasa baby kick dkt bhagian bwh tak???

3mo trước

Tak keluar dah. Ye mmg kadang² sakit pinggang. Bahagian private tak sakit bila berjalan. Orang cakap biasa je tapi saya checking juga dekat klinik dan tgh tunggu keputusan swab

Keputihan