31weeks firstmom

saya first mom 31weeks , boleh tak bagitau baju bby apa yang kena pack untuk hospital nanti , saya confius lagi nak bawak apa 😞

1 Trả lời

bawa 2 3set je, yg full dari atas ke bawah (baju, seluar, barut, bedung, sarung tgn & kaki, topi) kdang xterpakai pun baju tu di hospital, sbb baby pun pakai baju hospital, saya bersalin tahun lepas, 1set je guna time discharge.. n kalau boleh baju lengan panjang ya, hospital sejuk 😁