Student Lagi

Saya final year student, baru kahwin sebulan dah dikhabarkan ada baby dlm perut. Alhamdulillah. Sy baru habis semua semester, tinggal lg 1 sem utk internship.. Agak2 klu preggy tp kje utk intern berat tak.? Saya risau jugak, saya xpernah kje dgn org lain.. Sebelum nie penah kje dgn family jee, sbb ada business kecik2.. Sy bidang accounting

1 Trả lời

Alhamdulillah, jika larat teruskan.. Dan ikut kemampuan diri, jaga kandungan baik²..