Due date 29/9 tapi semalam 6/9 masuk wad

Saya due date 29/9, semalam saya contraction kuat sangat and setiap kali contraction kuat saya muntah. Sampai pac pukul 12 am sakit dah kurang. Semalam check bukaan 2cm. Harini 7/9 dah tak sakit macam semalam. Sekarang dekat wad doctor pantau. Ada kemungkinan saya discharge ataupon bersalin ye ? harini saya 36 week 6 days. Esok baru cukup 37 weeks. #firstmom #SeriusTanya #ingintahu

1 Trả lời

tgk atas progress sis..klau jlan makin terbuka n ctg contraction ada..kena still.tp klau jln masih same.. contraction xde..bb pun ok..biasa blh discharged