Stress dgn family

Saya duduk asing dgn husb atas masalah tertentu so saya stay dgn family sy which is dlm rumah ada atuk nenek and mak saya. hari tu saya ckp pasal nk kene cucuk kancing gigi ada ke patut dorang bising2 ckp zaman sekarang karut2 la dulu nk beranak tkde pun cucuk kancing gigi bagai. then harini bila saya nk pergi scan detail pun ckp mengada2 org zaman sekarang beria nk scan detail la apa lah org zaman dulu tkde scan2 anak sihat je tkde cacat2. benda mcmni ckp karut, tpi bila saya nk tgk vid kucing comel ke, tgk cerita2 kartun apa ke dikatanya KENAN pulak. mana yg karut sebenarnya? hari2 ckp pasal kenan itula ini lah. saya stress sgt, dah lah pkpb disambung 2 minggu lagi tkdpt husb nk dtg ambik. #bantusharing #pregnancy #mommybuntu

16 Các câu trả lời

Saya juga pernah mengalami situasi sama macam awak jugak. Atas kesabaran saya alhamdulillah mereka akur atas keputusan saya. X boleh nak cakap banyak hahah

pjj dgn husben...stay dgn family sndri,tekanan dr fmly sndri buat jd keguguran...bertabah la sis😞...diluah mati mak,ditelan mati bapak..

Jgn dgr jgn ambil hati.. kuatkan hati, jauh lg perjalanan kita. Lps ni InsyaAllah jd ibu lg kena kuat..💪🏿

sabar je la sis ,ape2 pasal checkup ke xperlu cerita dekat fmly klu itu respon nye..tenang sikit hati

sabar sis.. memang org dulu² mcm tu.. tpi sy x ikutkn sngt apa dorg ckp.. lek je

saya tlg up ye sis