temu janji kelahiran d jpn

hi saya dri sabah due 15/10 blum buat temu janji klahiran d jpn lg , sepa2 sini sdh buat temu janji? atau masih awal lg , 😅 tq

2 Các câu trả lời

hi sis . saya pun org sabah jg . better sis buat temu janji online sis dari sekarang sebab temu janji dah full utk buat sijil lahir bby . mcm saya dah bersalin masa 18/7 dpt temu janji bln 10 utk buat sijil lahir bby

hi awk! due saya bulan 4/11, tp saya dh buat appointment kt jpn... mase buat tu pn, utk plih waktu, ade certain waktu dh full. better book je skrg. tkut nnti xde slot dh ❤❤

3y trước

ya ka? ok2.. terima kasih tau.. nnt sy try tgk boleh buat appointment x.. klau x boleh jgak, nnt call je la terus..