Maternity pants

Saya di awal kehamilan..terfikir utk membeli maternity pant..sbb nnt mudah klu sy nak dress up utk keja.. tp mcm mna sy nak tau size atau nak agak sbb sy nak beli in advance sbb skrg xde baby bump lg..

2 Các câu trả lời

Better beli saiz besar sikit. Sy pakai seluar biasa saiz kecik. Tapi maternity sy beli besar. Sbb dia butang di dlm utk adjust

5y trước

Anak first sampai second mmg pakai brand tu. Online ada cuma nak kena pandai cari jenis kain takut panas atau ukuran ketat

Yg free size sis kalo ada

5y trước

Yg elastic punya boleh kot kan