Kulit dah start kering, product apa yang sesuai utk ibu pregnant ya?

Saya dh week 7, muka dah start kering sgt.. nampak menggelupas kt muka.. takot nk pakai apa2 product.. tapi nk tanya mommy2 semua.. pakai product jenama apa ya? Mosturizer? Bio oil letak kt muka boleh ke time preggy? Pedih dh muka sbb kering ni #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

3 Các câu trả lời

Saya pakai moisturiser aiken.. Dah check dekat TAP pnya artikel, aiken ok.. Lgpun sesuai dengan saya, cuma kena pakai kerap musim2 panas ni

try la beli mama choice .tgk dkt TAP kata bgus..mana tw sesuai utk puan..slmt juga tuk ibu hamil guna semasa hamil

product cetaphil . okay je