Pengalaman pertama ibu mengandung

Saya dh pregnant 5 mggu tp blm ada alahan..normal ke? saya nk tnya bla boleh scan kandungan?#ingintahu

4 Các câu trả lời

normal xde alahan..sy masa anak 1st syok mengandung tanpa sikit pun alahan..tp yg kedua nie..bau org memasak xleh..busuk..tp makan berselera plak..bau suami kalau peluh2 takleh..busuk..pastu jd malas je..nk baring tido je..haha

normal kalau tak ada alahan..sama macam saya masa pregnant anak no 1, no 3 dan sekarang no 4 ..tak ada alahan.biasa scan boleh start dari 6w + . kalau nak lagi ok tunggu 9w +. kalau scan awal biasa tak nampak lagi..

Sy pregnnt 6mnggu 2hr tp td scan baru 5mnggu 2hari,,alahan sy ni tdk la teruk.msih boleh masak.cuma bdan lemas2 kurang selera makan.sakit sana sini

8w boleh pg scan.

2y trước

normal.