HELP ME !!

Saya dh msuk trimester kedua 14w 3d . Slalu org ckp msuk trimester 2 morning sickness dh x de . Knpa saya pnya x hilang lgi ? Morning sickness masih ada smpai nk gosok gigi pun susah ? nk mkn nasi pun bleh msuk sesuap je . Kena mkn benda pedas . Nasi memang x boleh masuk . Suami saya ni orang arabic . Mmg makanan harian dia roti . Org arab x mkn nasi mcm kita sebagai makanan harian . X kn baby pun x nk mkn nasi ? alahai gediknya !! Mentang2 la awk mix blood malay+arab . Nasi sesuap pun x nk terima ?mommy ni nk jgk merasa makan nasi dgn ikan sumbat ? tpi mkn sikit dh muntah ?

31 Các câu trả lời

sy alah dari 5w sampai nak bersalin. Bertabahlah ye sis. Ujian masing², pasti ada hikmahnya.

Sepupu sy morning sickness smpi nk bersalin...sy kdg2 Ada kdg2 x de..lain org lain bawaan

Sy dh msum trimester ke3 pon msh ad lg morning sickness cuma xtruk cm bru2 hritu je huhu

Bergantung juga. Ada yang dari awal sampai nak beranak still morning sickness

Sy alah sampai 20w++ sis. Lain orang lain. Tak semua sama

Sy 7 bulan ni pun masih muntah sis. Bersabar ya

Sama sis..Saya kdg2 nda blh mkn nsi..

Sy masuk 27w pon masih muntah2'sis

Normal..saya smpai 7bln baru ok

Sy 24 week baru ok