12weeks

Saya dh masuk 12weeks tp perut saya xnmpk lagi its ok cuma kt ble rs x pergerakan baby ??? #RISAU

5 Các câu trả lời

Kita akan rasa baby gerak dalam 16w keatas sis. Its ok if perut tak nampak lagi waktu macam tu. Kecik lagi. 4/5bulan ke atas baru nampak baby bump.

Ai.. baru 12 weeks kan sis.. normal je tu kalau blom lgi ade baby bump.. dah masuk 6-7baru ade.. tpi it depends jgk

Awal sgt nk rasa. Kalau 1st pregnancy rs lambat dlm 17-20+ weeks.

Mcm sya nk masuk 5 bulan bru rase pergerakan baby...

Normal sis.. Biasa dlm 5 bulan ke atas