doakan saya..

saya dh lewat period 5 hari.. momies doakn sy ya supaya postif pregnant.. 2 bulan lps sy keguguran..sy x berani nk cek upt lg tkut hampa dan kcewa..sedih yg dahulu pun masih ada..#pleasehelp #bantusharing #ttc #nakkatasemangat

3 Các câu trả lời

Hi, puan diharap bersabar. Puan dicadangkan untuk mengambil ujian UPT selepas sebulan lewat period. Jika result +ve tahniah, puan boleh ke klinik untuk pengesahan kehamilan.

Hi dear, better check untuk awak lebih bersedia dan berhati2 lepas ni.

Sis dah period lepas micarriage ke belum?

3y trước

dah..