Saya ada gdm .2mggu ne sya control pemakanan saya. Sya cek timbang sya. Normalkh timbang saya turun?

Saya dh buntu dh ne😥

1 Trả lời

Normal puan. Saya alami bende yang sama. Mula berat naik 2.5 kg. Lepas control makan dan gula, berat turun 1.5 kg.

12mo trước

Wlcme. Jangan risau ye. Sbb saya dulu risau juga. Saya ada gdm masa kandungan 12 weeks lg. Sekarang dah 22 weeks. Saya jumpa doktor dekat kk dengam swasta untuk hal yang sama. Berat turun sbb kita dah mula jaga makan.