parut luka pedih lepas bersama

hi saya dh 94 hari lepas bersalin, tempat luka jahitan sy yg dekat dgn vagina tu rasa pedih lepas bersama bila sentuh, normal ke ye? takut la takut terbukak ke tp bila check dia elok je hm#firstmom #SeriusTanya #bantusharing

1 Trả lời

sy pon mcm tu tp ngilu jdi sy berhenti..lps pada tu sy seriau nk bersama...anak nk msuk 3 bulan dah

4mo trước

doc kata jahit dlm bnyk...sy xsure la tp suami check luka tu kt luar dlm 3@4 je..dah la mse nk abis jahit tu kne jahit hidup² bius abis😂🥹