CHICKEN POX

hi .. saya dh 36minggu tiba tiba kena chicken pox hm.. so saya nak mintak tips petua sembuh cepat dari chickenpox .. saya dh pergi hospital dan doktor hanya suruh kuarantin 7hari dan makan ubat .. doakan saya dan baby kuat yee . tq 🤲🏻

2 Các câu trả lời

sy kena chicken pox wktu trimester kedua, jgkit dari anak, sis mkn ja ubat acyclovir yg doc bagi tu..n beli mandian kat farmasi utk kurangkan gatal2..pinetarsol nama dy

Mudahan cepat sembuh dgn baik tanpa mudarat