darah tinggi

Hi saya dh 33w + boleh pulak sangkut darah tinggi. Pakej skali air kencing protein 3+. Kaki pulak bengkak and berat badan naik byk 5kg sbulan. Ada tips x untuk darah kembali normal and air kencing kotor 😣 ada effect apapa x dkt baby ?

1 Trả lời

kencing kotor sy bnyk baca org suggest air barli and minum air bnyk2. sy sndri ada kencing kotor sis. 4/4 ni kena pegi jumpa doc lagi. sy selalu minum air bnyk jaa. kencing pun sehari lebih 20 kali kot. tp sikit2 jaa kluar.

4y trước

in Shaa Allah. terima kasih. semoga sis dgn baby pun sihat2 jaa