Baby kicking

Hi . Saya dh 20 week . Kuat betul baby kicking . Normal ke ? Sy start rasa bubble2 masa 18 week . Maso 20 week ni dh nampak ombak2 dkt perut . Happy plus risau dia asyik gerak je dia ok ke or tak selesa

7 Các câu trả lời

Saya 17w dah start rasa geli2 mcm ade bergerak2 dlam rahim. Skrng nak masuk 20w dah kadang kalau dia tendang mmg rasa daei luar and nmpak mcm jentik2 camtu time dia kick. Normal je tu saya kalau rasa smua tu saya tak risau sbab baby pun elok je dlam.

bestnyaa 😍 tak sabar nak rsa baby kick.. skrg rsa bubble².. wktu nk tidoq tu lah bnyk dia gerak 😅. don't worry.. baby active tu bgus tau. nnti dh kena kira brp kali dia kick dlm sehari

hahaha comel lah . normal je tu sis , sama dengan saya 20w dah berombak perut tengok dia gerak . baby aktif sihat tuuu

1y trước

Malam malam dia pndai. Sebelum ni malam je gerakk gerak tp skrg diam dah . Kena bg salam cakap2 baru dia nk gerakkkk gerak tendang2 . Hahah . Mcm pelikk pula baby ni faham ke 😂

Ye sama 😂 Aritue dia kick mcm berkungfu smpi sy ckp “aduhai nak jgn lah kuat2” 😅

Puan rasa atau puan selalu perhatikan perut? sbb sy 20 weeks tapi tk rasa lgsg Bubble ke kick ke

1y trước

nanti awak akan rasa baby mcm cuit2. saya pun 21 minggu lebih baru dapat rasa.. Insya-Allah tak lama lg awak rasa jugak

Kalau bby active its a good sign. Kalau tak active tu yang awak kena risau sissss

Saya rasa normal sebab saya pun sama rasa macam tu