iberet

saya dh 13 week.. sebelum ni saya makan acid folid biasa yg kecit tu je.. lepas tu saya try makan iberet sebab kat farmasi acid folid abis stok tp bila makan jadi sakit perut cirit..normal ke atau saya je macam tu..

1 Trả lời

Sy xbiasa lg mkn iberet...sy mkn folic acid sebelum pregnant smpai usia kndungan 10mggu...pastu stop kjap sebab ubt folic acid abis sy mkn new obimin smpai 14mggu asyik pening..sy bli folic acid mkn smpai 21mggu...skrg sy dh tkar ubt zincofer ngn vitamin c...sy mkn semua tnya misi dlu