ada sesiapa penah alami x?

Saya delay period 9 day.. bile buat upt .. result positif.. soo sy target baby mgkin dlm 5 week then bile scan 2d.. xnampak ape2.. nmpk mcm dlm gambar bawah tu.. please ade sesape penah alami x?.. sy nie mgandung ke x?.. serius sy rsau.. mghrp sgt 2 tahun lbh.. baru upt positif..tlg doa kan sy

ada sesiapa penah alami x?
58 Các câu trả lời

Sye scan mse 5w hny nmpk kantung je. Xpe sis, try lgi mse da 12w ke ats.

Awal lg tu . jgn risau . in Shaa Allah ada .. Jaga kesihatan ye sis .

5w tu awl lg..klo nmpk pon kntung je...tunggu 9week ke baru scan..

Like me, think positive saja, doc ckp tggu 8 week baru scan blk

Slm... Kantung ad... Itu cyts kot... Sbb sy 8w ad cmtu jgk

Saya 8 week baru nampak macam kacang. Semoga baik baik je semua

5y trước

Amin awk.. doakn sy

5 weeks mmg tak nmpk lagi. Tunggu 7-8minggu baru nampak

normal sis . jangan risau , kena fikir positif selalu .

insyllah ade tu genap 2 buln sis cek blk ok.. ade tu bnyk2 doa

5y trước

Tq awak.. Tolong doa kan sy After 2 year blh dpt upt positif.. gembira ..allah je yg tahu.. sy mgharap ade

Semoga dimurah rezeki. Take time sis nnt check smula