Period delay

Hi , saya delay period 4 hari n ni result dip n tell 🥹 adakah saya preg atau mahu period . thankyou #TTC #pregnant

Period delay
22 Các câu trả lời

3t trước

saya confirm preg dah awak 🥰

Kalau nk period dia tak tunjuk mcm ni sis..ni maksudnya pregnant. Kalau tak percaya blh check suhu bdn…kalau terlalu rendah (boleh jadi bawah dr 35) maknanya nk period..kalau tinggi 36-38 mcm tu (contoh) tu maksudnya takde period dlm masa terdekat.

3t trước

Kalau suhu sy 34-45 (rare kan? Tp kalau nk period mmg suhu jatuh mendadak) terus standby la pad kt rumah. 😂

rindu nak tgk result upt doubleline mcm ni.😂 tp baby bru nk msuk 7m,smoga ad rezeki lagi tp sy czer 😌. btw, congrats sis !!!

3t trước

sama awak, kita baby 7m and czer 🥹

congrats sis...saya pun dulu terang mcm tu..lpastu x dk cek da...selang 2 minggu trus g klinik cek kantung n jantung baby.. alhamdulillah

2t trước

Sis check kk atau swasta ?

saya masa first time check macam ni lah sis. selang beberapa hari check dah pekat double line. congrats sis 😍

3t trước

Tahniah

congrates sis, nnt shari 2 boleh repeat lg, in shaa Allah line makin terang.

3t trước

Cukup terang dah ni. Takyah repeat pun xpe

sama mcm saya . satu line tak berapa terang . tapi sekarang dah pregnancy 34weeks 😘

Pregnant ne. Sy hri tu cam tu jg. Lma2 dia makin pekat . Jaga diri. Jgn angkt brt lgi

tahniah sis...sy dlu pun guna dip n tell....trus consume asid folic...

tahniah..Klau dah double Line makna nya hormon dari placenta baby dah ada

3t trước

awal lagi tu sis..Klau dah ada Line Ade lah tu..take care k jngan lasak2❤️