Muntah teruk

Saya dah Week 15 tapi sedih sangat sebab sampai sekarang muntah sangat teruk. Sampai minum air pun tak boleh. Mohon kirimkan doa semua 😔

2 Các câu trả lời

maaf sy mau tanya.kan sy da 3 bulan tak haid.tapi uda 3 kali tes tapi tetap saja hasil nya sama.tapi kan sy ada mual muntah.dan ada air susu sikit.dan pinggang rasa sakit.asik pening2..apa ka itu hamil atau apa ya.tolong minta jawapan nya

4y trước

blum lagi sis

saya alahan dr 8w sampai 19w .. sangat2 seksa .. 🥺 semoga sis kuat hadapi alahan yaa .. 💪🏻