nanas

Saya dah termakan nanas dkt atas topping pizza banyak tu .. takut ada kesan apa2 . Ada effect apa2 tak kat janin? Sy baru 7w

nanas
33 Các câu trả lời

Sy pon ada tmkan masa awal prgnt.. Sbb xtau prgnt.. Alhamdulillah mujur tiada apa. Ada ckp mkn skadar mrasa tak mngapa.

sebenarnya okay je makan nanas. refer the food and nutrition section kat app ni. banyak info kalau ragu ragu 👍🏼

Makan ja. Doa byk2. Mitos saja tu. Sy makan nanas campur garam n kicap lg. Masa tu x tau tgh prngt huhu.

tiada masalah. saya termakan masa 4 bulan. doktor cakap tiada masalah. 👍🏿

Nanas yg sudah masak dan dimasak boleh,klu peringkat awal kandungan jangan makan yg muda.

Nenas muda yang x boleh mkn, kalau nenas dh siap masak atau dah masak boleh makan

No problems puan... Takde effect pape pon... Nanas membuatkan keguguran tu mitos

Bg pengalaman sy..dr awal pregnancy sy suka makan nenas..InsyaAllah xde ap2..

Xde effect pon..tp suami sy beriya mkn nanas tu sblm sy mkn🤣😂

In sya Allah xde pape la ibu...sedap pulak pizza tu... 🤪🤪🤪