bad service dkt hospital sungai buloh

saya dah selamat bersalin 29/5 tapi rasa sakit hati sangat dekat nurse yang jaga kaunter macam pengkid badan gemok2 tu, saya dah ada contraction masa tu dtg nk register. saya pegi kaunter cakap saya ada contraction. dia suruh saya letak buku pink kt kaunter and suruh tunggu. saya pun tunggu lama sampai ada guard tu perasan kenapa saya x masuk dalam lagi. lpstu guard tu pon tanya nurse tu. nurse tu pon panggil saya tanya saya mana buku pink. lpstu dia boleh tanya kenapa datang sini? dah daftar ke belum? dengan nada yang sgt kurang ajar. saya ni manalah tahu macam mana nak daftar, kat mana. sbb tu syaa pegi kaunter. lepastu dia boleh salahkan kita. sbb letk buku pink dekat kaunter sedangkan dia yang suruh kita letak. second pulak, bukaan saya dah 3cm so kena stay sana tapi tak dapat2 masuk wad saya xtau pulak lps bersalin baru dpt wad. barang2 masih ada dekat husb. battery hp takde semua takde makanan tkde. jadi saya mntk husb utk hantarkan dekat depan pintu. tiba2 saya di tengking oleh nurse tersebut sebab asyik keluar??? saya langsung tak jejakkan kaki keluar selain dri pintu masuk ke dewan tu. dan husb hanya hantar barang saya sebanyak 2 kali sahaja. sampai ke harini saya still ingat muka nurse tu cuma taktahu nama dia. tak beradap sungguh. tahu lah kita ni pegi hosp kerajaan tpi jangan lah nk sombong sangat. so far. service yang lain tersangat la okay. dari masuk ke labour room sampai lah masuk wad. nurse dan doctor sangat2 baik. cuma yang jaga kaunter tu jelah. 😌

5 Các câu trả lời

Sy pun bakal bersalin dekat sg buloh bln sept ni. Nanti kalau sy jumpa nurse mcm awk ckp tu kat sana sy akan lempang muka dia. Tunggu je lah.. k sis steadyy! 💪🏼😆 #gurau #sedapkanhatiawakje

ha . biasa sispa boleh report . mcm kwn sy baru2 ni bt report sbb nurse xberadab . Semoga sis baikbaik shj ye

Bt aduan sis.. kesian dkt ibu2 mengandung yg lain nt nk kne hadap bnde yg same..

boleh rport..cuba email. kt sispaa pn boleh xsilap

Report dgn email kepada pengarah hospital