Sakit bawah perut 18 minggu

Hi saya dah scan dan check heart beat baby, semuanya ok, cuma saya ada macam rasa lenguh, dan sakit bawah perut, (sakit sama macam kalau kite tahan kencing lama) macam tu tapi kencing lawas semua ok.kenapa ya?

2 Các câu trả lời

normal sis sebab rahim masih nak membesar. just pantau kalau sakit kerap sangat dan kuat sampai ada bleeding/spotting terus jumpa doktor

saya mcm tu jgk. ble tanya doc, doc kata normal mybe sbb area situ meregang mcm tu. not sure jgk. tp tkde apa pun tu.