risau...

saya dah pregnent week 16... masih ade morning sickness... xleh minum susu utk kandungan.. dah cuba n tukar enfa @ friso n skrang dah nak cuba Anmum... terus muntah lepas minum... bahaya ke btukar2 minuman susu nie... ade x effect pd kandungan sekiranya xminum minuman yg berkhasihat??cuba bagi penjelasan sikit... ?

1 Trả lời

Saya minum susu dutch lady je masa preggy .. Awal trim mmg tekak susah nk trima .. Masuk 2nd trim baru ada slera nk mkn nk minum ..