Baby kerap ngeras dan gerak sikit ii je

Saya dah pregnant 38w 5 days, tksabar nak jumpa baby, tapi baby tkde bgi tnda apa ii lgi, kcuali adalah masa 36w kluar lndir darah sbb lps bersama so sy syak tu darah sbb luka kt rahim, now rse perut mengeras je sakit rse kembung tpi kejap je pstu lmbut balik, tpi hrini rse mcm baby kurang gerak, so kena gi hosp ke?? #seriusnanya #ingintahu #firstmom klu sy ckp kt doc sy nk brsalin skrg jgk bole tak hahahaha

1 Trả lời

kalau sis rasa baby kurang gerak dr biasa cepat2 ke pac ya. kita tak tau keadaan baby kt dalam mcm mana. incase kalau ada masalah pun sis dah boleh bersalin masa tu juga sebab baby dah cukup matang. sy bersalin anak 2nd 38w dan anak 3rd 38w1d

5mo trước

kalau rasa lain macam kena cepat² pergi hosp sis. sy bersalin 3 anak dtg hosp sebab contraction non stop. sakit pun memang tak boleh tahan.