Pergerakan bayi

Saya dah pregnant 23 tapi kenapa saya belum dapat rasa pergerakkan bayi #firtsbaby#ingintahu

2 Các câu trả lời

Saya mula rasa macam denyutan masa minggu 20. Lama2 rasa lebih kuat sikit. Biasanya rasa masa duduk atau baring. Kekerapan macam 3 waktu sehari. Setiap waktu, akan rasa baby bergerak beberapa kali beterusan.

Atas bdn ibu. Sy pun rasa slow kick & tak kerap masa 24w. Klu sedang bekerja mmg susah sikit nk detect.