makan megi

hi saya dah nak masuk 37 weeks tapi teringin la nak makan maggi. takpa ke yeeee #firstmom #firstbaby

13 Các câu trả lời

Boleh tp cara masak nya rebus mee tu lps lembut tapis kemudian basuh Sampai jenih air nya tapis lagi.. Dan rencah buat sdri jgn pakai serbuk.. Jika ayam potong bawang masuk telur masuk ayam letak garam.. Jika kari guna la serbuka kari tulis betul2 dan jika tomyam masak la cm tomyam betul2 potong bawang segala bagai.. Jika oke bedal jer la rencaah dia Sedia ada tu kalau sy maggi tp rencah sendiri

sy pun teringin sgt nak maggi tapi husband x bagi. bagi rasa2 sikit je bila husband tgh masak 🤣.maggi asam laksa dgn mee goreng sedap my fav 🥲 kena sabar jala demi baby 😌

Saya pon sepanjang pregnant dah 35 week tak pernah langsung makan maggie, kdg tu teringin sangat tapi husband tak bagi😂 sedih kene lah tunggu lepas habis pantang.

Makan je sis, saya pon byk kali jugak makan. Now dh nak masuk 35 weeks. Harap tkde ap la. Cuma makan berpada la ye. Hehe

saya makan je megi bila teringin sis. boleh makan tapi bersederhana je tau. sebungkus je cukup dah buat hilang rasa

makan jela sis nak bsalin dah pon 🤣 sy mkn je siap ramen lg alhmdulillah baik2 je.

sy pun makan juga.. ramen dekat KFRY.. punya la teringin sampai bawa dalam mimpi..

sy mkn je...dr awal pregnant...pg td pun sy mkn..sy ltk sotong...mushroom

makan je. bkn slalu. stakat 2 3x spnjang pregnancy ok je

makan je buat rasa².. kongsi² ngn suami .. 🤭