Sakit di bahagian celah peha

Saya dah nak 30 minggu mengandung anak pertama. Sejak kebelakangan ni kerap sgt sakit dkt bhgian kelangkang terutamanya bila lama baring (nak bangun) dan bila angkat kaki. Ada ke ibu2 lain mengalami pengalaman mcm ni? Saya tanya doktor. Dia suggest exercise utk lembutkan muscle. Dah buat, tp bertambah sakit pulak.

1 Trả lời

makan sayur tak? banyakkan minum air dan makan buah2 dan sayuran, kalau susah tidur baring tukar posisi, saya dulu pernah tidur duduk

4y trước

alhamdulillah bersalin normal ke? baby girl ke baby boy