terlebih masa

Saya dah masuk 40 minggu sepatut nya hari ni dah bersalin mengikut perkiraan, tapi kenapa masih belum ada tanda2 nak bersalin?

2 Các câu trả lời

Baby sedap duduk dlm perut ibunya tak nak keluar lagi tu😄banyakkan berbual pujuk2 baby suruh dia kluar cepat2.klu tak nti kena paksa bsalin..semoga dipermudahkan urusan sis..

4y trước

Hahaha mungkin iyela baby suka kat dlm😅 amiiinn🤲 terimakasih😊

Baby still nak hide and seek d dlam perut mummynya.. 😅.. moga dprmudahkan semua urusan sis.

4y trước

😄 Amin thanks ya🙏