Mengidam

Saya dah masuk 3rd trimester ni tekak baru rasa nak makan mcm².. Masa 1st n 2nd trimester tu xde pulak tekak nk mtk makan macam² tapi alhamdulilah dpt husband yg sentiasa tunaikn permintaan wife die.. Ad x yg sama mcm saya hujung² pregnancy ni mcm2 tekak nak makan kalau xdpt tu dia punya teringat seminggu x hilang tp alhamdulilah sy xde sangkut kencing manis.

2 Các câu trả lời

Ye sy pun mcm tu. Da sebulan lebih sy plan nk mkn roti canai tp masih belum berkesempatan. Dan beberapa makanan lg 👉🏻👈🏻. Slagi xdpt, slagi tu fikir. 😂