Mual trimester tiga

Saya dah masuk 30 mnggu lbih. Sebelum ni tiada alahan sangat pun cuma di first trimester ad la pening mual mcmtu sbb ubat. Sekarang sejak msuk 30 minggu saya kerap trbangun sebab mual dan berangin, kejap cirit. Smua saya xlalu makan, makan sikit mual even makanan tu makanan kegemaran sy sblum ni. Ada tips tk dan nak thu if ad yg mengalami mcm saya. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #1stimemom

1 Trả lời

Dah start alahan balik tu sis. Jangan biar perut kosong. Sis makan je ape2 yg boleh.

3y trước

Sabar banyak2 ye 😅