cara menambahkan berat badan

Saya dah masuk 28w , tapi berat badan masih susah nk naik . Nk kata kurang makan , mulut asyik nk mengunyah je . Pukul 3/4 pagi pon masih lg makan nasi tapi berat susah nak naik . Mommy mommy ada cara tak mcm mana nk tmbhkan berat badan ? #pleasehelp #ingintahu #firstbaby #bantusharing

1 Trả lời

Sy pn sama, sblm preg xnak naik berat badan pun tetap naik jg sbb sy jenis makan sikit pn senang je naik berat. Nak diet tu susah sangat. Tp sejak preg ni alahan dah limpas masa trim 1, tp masuk trim2 nii masih xde selera nak makan. Berat dah turun 5kg. Appt baru2 nurse x marah jg tp dia kata wajib dah minum susu 2x sehari sbb berat badan bnyk turun. Try dlu la minum susu hrp berat badan dah x turun nt.