Minum air kelapa

Saya dah masuk 16weeks+ tak apakah minum air kelapa? Sb bila minum ni rasa loya tu kurang dan angin banyak keluar..#SeriusTanya #bantusharing

7 Các câu trả lời

https://theasianparent.page.link/hUjMRVtXf8xpWMFm7 Cari senarai makanan & semak apa yang selamat diambil semasa hamil, selepas bersalin, ketika menyusukan dan untuk beri makan bayi anda, hanya di theAsianparent

saya entah kenapa air kelapa sahaja boleh menghilangkan rasa pahit mulut saya .. kadang kawal diri untuk tidak minum kerap sbb risau kandungan..

5mo trước

sungguh la tu .. saya pun sama...

sis bukak link nie, dalam apps nie pun ada jelaskan tentang air kelapa

Boleh sis .. banyak Kebaikkan Sepanjang kehamilan

xde masalah pun. sy minum dari 1st trimester.

5mo trước

minum je klu xde masalah apa2..klu itu yg buatkan bdn selesa.

boleh je sis minum tp jgn berlebihan ..

saya minum dari 5w. insyaAllah tak apa.