spotting

Saya dah lewat period bulan ni selama 3 hari dah.. so semalam sy rasa lenguh badan..pagi tdi bgun ,ingatkan period..tengok2 ada cecair wrna koko ..xbanyak mna pun...sy tnggu smpai skrg xkluar2 darah..tpi prut rasa x selesa..adakah sy ni mengandung eah..korg ad x mcm sy..klau sy pregnant,apa yg xboleh dilakukan sekitar ini

1 Trả lời

cuba test upt... Emm sy preg cek sbelum date period.. Mmg positif.. Pastu keluar spotting..