Boleh kongsi pengalaman..??

saya dah lewat period 2 mggu.. sy dh bt upt 3 kli sblah ptg naik 2 line 1 samar2 tpi bila cek pgi jdi 1 line.. knpe yer sy hamil ke tdk yer sbnrnya..??

1 Trả lời

kalau upt negative mkna nya xde hormon hcg dlm bdn. boleh pg klinik cek. ckp x period dh 2w. nnti die bgi ubt turun darah.

2y trước

urine ptg or malam mmg kdg2 x valid bacaan. sbb kite dh mkn mcm2. yg plg tepat 1st urine pagi. kalau bca dkt pamplet die ltk kt upt test tu suruh guna 1st urine.