Ada spotting seakan darah, macam keputihan tapi warna coklat

saya dah lewat 9 hari tak period, tanda tanda hamil tu ada macam sakit kat ari-ari macam nak senggugut tu selalu, breast sakit lagi -lagi blah kiri..macam loya tu jarang..tapi kalau muntah tak sihat badan sakit kepala tu ada pada suami..semalam lepas berbuka berjalan pula dalam mall nk balik ke kereta tu tiba tiba pening, saya anggap je maybe sebab penat..tapi hari ke6 lewat period saya ada cek upt dan ianya -ve.. semalam ada bersama suami dan saya dapati cairan yg keluar tu warna samar-samar seakan darah.. Harini rasa macam senggugut yg selalu saya alami sejak lewat period tu, dan tadi masa buang air kecil ada spotting seakan darah, ada juga macam keputihan tu tapi warna nya coklat cair.. Mohon sesiapa yang pernah alami perkara yg sama share pendapat dan adakah ini normal? 😞#ingintahu #seriusnanya #1stimemom #BantuSaya

2 Các câu trả lời

lau ngtf may be sis mslh hrmon x stbil..dan spotting kuar tu may be drh piot..simpton piot dan preg mmg seakan sme sis...lau preg line dh nek pekat dh sis..nk kpastian rujuk doc trus

3y trước

ouhhh...okay..terima kasih 👌🏻

terima kasih pada yg baca dan sis yg jawab persoalan sy... akhirnya terjawab persoalan sy...pagi syawal sy keguguran ye