test prengnnt

saya dah lewat 5 hari , saya cek alhamdulillah . anak first saya baru 11bulan . dah dapat adik . 😂 kita sekarang da lewat 5 hari . so kira tarikh first period la an . lupa la masa anak first cmne 😂 . #ingintahu

test prengnnt
2 Các câu trả lời

tarikh first period ke last period? kalau nak cek umur kandungan berdasarkan tarikh hari pertama last period. bermakna period bulan lepas, hari pertama. amek tarikh itu untuk kira umur kandungan

1st day of your last period