Sakit bahagian ari-ari

Saya dah lebih dua bulan bersalin anak pertama, sejak menyusukan baby sambil baring, bahagian ari-ari selalu sakit dan kadang2 terdengar bunyi 'ketak' kat tulang pinggul. Mommies ada pernah rasa atau kena macam ni tak? Kalau ada nak buat macam mana ye? #SeriusTanya #bantujawab #firstmom

1 Trả lời

Tak pernah pula rasa mcm ni 😅 Saya df anak baring sampai setahun

1mo trước

Tulah, mak saya pun sama, tak ada pulak complain sakit. Risau saya 😱