Kenapa awal kehamilan sakit dibahagian ari-ari atau perut?

Saya dah kerap kena macam ini, dan setiap hari kena macam ini, kandungan saya sudah 6 minggu, jadi apa yang harus saya buat?#ingintahu #seriusnanya

1 Trả lời

memang biasa sebab rahim sedang mengembang utk menampung bayi. kita kena tahan je la dulu. bykkan rehat. duduk lunjur kaki. ltk bantal blkg pinggang. kalau nak urut, urut lembut bhgn pinggang je la blh. perut atau ari2 xblh. inilah pengorbanan seorang ibu 😊😊